21 juli 2019
Door: Ine
Blijf op de hoogte en volg Rob Ine Rick Lex
21 Juli 2019 | IJsland, Hólmavík
De vogels fluiten volop en de schapen om ons heen staan ook lekker van het zonnetje te genieten. We rijden nog een stukje verder naar de ingang van de baai in de hoop wat indrukwekkends te zien zwemmen daar. We gebruiken hier eindelijk de verrekijkers om de baai in te kijken. Maar helaas zien we niets. Op de stranden ligt veel aangespoeld drijfhout, wat er eigenlijk wel mooi uitziet. Op de terugweg halen we wat melk en brood, voordat we in het zonnetje gaan zitten met een (enigszins mislukte) cappuccino. Ook voor het tweede bakkie lukt niet helemaal om de melk goed op te kloppen, dus eigenlijk drinken we gewoon weer een latte.
Het idee was om later te gaan zwemmen in het zwembad van het dorp, maar het komt er eigenlijk gewoon niet van. Het is wel lekker om een paar dagen niets te doen hier. We maken en eten spaghetti ’s avonds, die wel goed smaakt. Het blijft raar dat het niet donker wordt hier. Morgen moeten we echt een heel eind rijden, gelukkig is er onderweg wel van alles te zien.